Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit körülbelül 1 éve látok mindennap.

Először nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget, nem mondtam, hogy rosszul néz ki, de nem érintett meg.

Aztán később szép lassan elkezdett tetszeni.

Nekem kb. mindig rögtön vagy tetszik valaki vagy nem. Hogy lehet ez, hogy ilyen lassan alakult ki, mikor egyszer sem beszélgettem vele?

2018. máj. 26. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem ismered, de kíváncsi vagy rá, megpróbáltad elképzelni. A hiányzó infókat kedved szerint kipótoltad és úgymond a saját "ízlésednek " megfelelően állítottad be. Így meg már nem volt nehéz belezúgni :D
2018. máj. 26. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!