Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha sokszor kötekszik velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor kötekszik velem egy fiú, az mit jelent? A regényemet lent olvashatjátok.21/L

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok kb 6 éve egy fiúba. A családja kedvel engem, és én is őket. A haverjai - akik az én barátaim is egyben - tudják, hogy szeretem őt, de a kérésemre nem mondták el neki. A fiú más lányokkal kedves, aranyos, más lányokat megnevettet, de engem szivat, folyton kötekszik. Úgy viselkedik velem is, mint a haverjaival. Tetszek neki, vagy csak fiúként néz rám?? Nem vagyok a haverja. Nem tudok rá úgy tekinteni. Olyan lazán veszem, hogy kötekszik, mintha a haverom lenne, de nem tudok rá úgy nézni.

2018. máj. 20. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Máshogy tekint rád, mint más lányokra. Ez vagy jó, vagy rossz.
2018. máj. 20. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Te jo eg, mondd mar el neki! Ha viszonozza, akkor tok jo, ha pedig nem, akkor legalabb nem pazarolsz idot es eselyt adsz mas fiuknak is, miutan tulleptel rajta
2018. máj. 20. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kedvel, ezért feleslegesnek tartom elmondani.
2018. máj. 20. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
"21 L" előjöttek a kamukorok :D
2018. máj. 20. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Már mind1. Kiderült, hogy más lány tetszik neki
2018. máj. 24. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!