Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy 13 évesen nem lehet még valaki szerelmes?
Mindenhol azt hallom hogy nem elég érett ahhoz az ember és ez nem igazi szerelem.A legrosszabb pedig az hogy menj vissza a homokozóba. Igaz ez?
(Idősebbektől kérdezem)
Nem, eleve nem egzakt dolog, hogy mit nevezünk szerelemnek, nem lehet megfogni. S 13 évesen azért már elég sokféle érzelme lehet az embernek, nem látom be, pont szerelmes miért ne lehetne.
Bár nekem fogalmam sincs, mi az "igazi" szerelem, de kétlem, hogy sokaknak van, leírhatóan, megállapíthatóan...
13 évesen igen, lehetsz. Érezheted hogy az vagy.
Az élet egy tanulási folyamat.
Lesz jó pár szerelmed valószínüleg.
Csalódások is.
Megtanulsz eligazodni az emeri érzésekben.
Ettől leszel érett.
Nincs olyan hogy valaki éretten lesz szetelmes.
16 voltam mikor először szerelmes voltam, nagyon szerettem azt a lányt, de megcsalt... utána bocsánatot kért én hülye fejjel vissza fogadtam, viták alkalmával vagdostam mamgam, szakítás után meg az hogy nekem nem kell más :(
rá pár évre megismerkedtem egy lánnyal, őt is tiszta szívemből szerettem és el se hittem hogy miket csináltam az előző kapcsolatomba, mert az előző lányhoz képest az akkori 1000× jobban szerettem, el tudtam képzelni a közös életutünket is, persze ennek is szakítás lett a vége, akkor is az ment hogy nem kell másik...
idővel megint megismerkedtem egy lánnyal méghozzá ezen az oldalon, egy ideig csak ismerkedtünk, beszélgettünk, utánna elkezdett egyre szimpibb lenni, végig beszéltük idővel az egész éjszakát, szép lassan egymásba szerettünk :) és ez már sokkal intenzívebb mélyebb értés volt mint amit bármikor is éreztem :) nagyon 1 hullámhosszon voltunk :) mindenbe meg tudtunk eggyezni, minden fontos kérdésben ugyan azt a választ adtuk :) teljesen eggyezett a jövő képünk :)
valami hihetetlen volt, meg tényleg az az érzés amit iránta éreztem leírhatatlan volt
persze a vége itt is szakítás lett, és mintha egy darabot téptek volna ki belőllem, nem voltam annyira pesszimista mint az eddigieknél, oké hogy az 1. pár nap azért eléggé nehéz volt, de túl étem
(ez csak az a három akivel tartósabb kapcsolatom volt, azon kívűl nagyon sokszor voltam még "szerelmes" de az nem az volt...
majd idővel ti is rá jösztök és ha vissza gondoltok megértitek, a szerelem egy nagyon összetett érzés, 13 évesen szerintem kizárt hogy bárki is ilyet érezzen)
Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen ne hidd hogy olyan nehéz lenne a tanulás.
Ha rendesen tanulsz akkor is marad nagyon sok szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!