Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélni egy lánnyal?
Szóval van egy lány napiszinten beszélgetünk facebookon. És mindig olyan nehezen akar beindulni a cseveges vagy csak egyszeruen leáll mert nem tud ő mit írni(gondolom) meg én se tudok miről írnk. Jó,nem mindig mert probalok felhozni mindige egy random témát. De mostanra már kifogytam belőlük, és szeretném ha tudnátok segíteni. Pld téma tippek meg stb amiről lehet beszélni hosszasan.
(Ui:. Igen tetszik nekem a lány. És elvileg de csak elvileg bejövök én is neki.)
Én imádom a "milyen napod volt? Mi újság?" Kérdéseket, látom, hogy gondol rám.
Egyébként bármiről, suli, zene,filmek,időjárás...de ezek sablon témák, ha tényleg jól kijöttök akkor nem kéne, hogy akadály legyen a téma. Én múltkor egy fél órán át a joghurtról folytattam izgalmas eszmecserét egy fiúval szóval, ha az összhang megvan, a téma adni fogja magát :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!