Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e hátrány?
Figyelt kérdés
Sziasztok leginkább lányokhoz szólna ez a kérdés. Az lehet hátrány nálatok hogy skinhead vagyok vagy hogy olyan nézeteim vannak ?2018. máj. 17. 18:26
1/6 anonim válasza:
Ez alatt mit kell érteni pontosan?
Hogy homofób vagy, hímsoviniszta, rasszista és mániákus focirajongó? Neadjisten náci? Mert akkor igen. Nagyon.
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább rasszista meg a hazaszerető jellemez .
2018. máj. 17. 19:43
3/6 anonim válasza:
Igen, engem személy szerint borzasztóan zavarna, mert akkor az elveink totálisan különbözőek. Első voltam
4/6 anonim válasza:
igen, eléggé. nekem is teljesen eltérnek a nézeteim
5/6 anonim válasza:
Nekem a hazaszeretet és a rasszizmus furán néz ki egy mondatban. Ha megharagszol, ha nem, nagyon remélem, hogy a szemléleted brutálisán nagy hátrányt jelent a lányok szemében és az élet más területén is. De ne aggódj, tuti találsz egy rasszista lányt, sajnos vannak egy páran. Reméljük később azért megválasztozik a gondolkodásod, mindenki érdekében.
6/6 anonim válasza:
A rasszizmus az értelmező szótár értelmezése szerint semmi problémát nem jelent. Csak manapság minden hülyeségre rámondják. Már nem is érdekel, vállalom. Soviniszta nem vagyok, bár az se lenne baj, bizonyos helyzetekben.
Bocs, hogy válaszoltam, nem vagyok tini, talán sose voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!