Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Csókolózáskor milyen szokásokat szerettek és nem szerettek a lány részéről, és miért?
Figyelt kérdés
Nyilván egyénfüggő, de kíváncsi vagyok.
Gondolok a harapdálásra, mikor a lány belemosolyog a csókba, ha nem csak a szádat csókolgatja, hanem mondjuk a nyakadat, az álladat, vagy ha esetleg az ő keze is jobban elkalandozik ide-oda :D
Szeretitek, ha a lány irányít?
2018. máj. 16. 18:17
1/2 anonim válasza:
Persze, ha szeret irányítani ne fogja vissza magát :)
Viszont nyilvánosan ha a nyakamat is elkezdené csókolgatni plusz még a keze is elkalandozna tuti felállna és az kellemetlen :)
Szobában más a helyzet :D
2/2 anonim válasza:
Utcán vagy ilyesmi nem nagyon szoktunk túlzásba esni. A hálóban már más a téma. :) Engedem, hogy ő diktálja a tempót egy darabig. (szájharpdálás, nyak, has stb.) Én kifejezetten szeretem. Utána meg már én veszem át a staféta botot! ^_^
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!