Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetünk még? Vajon miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetünk még? Vajon miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik, és szoktunk néha beszélgetni de csak chaten. Tudja hogy tetszik nekem egy srác csak arra nem jött rá hogy ő az(vagyis az utóbbi beszelgetesunkbol már lehet rajott) többször megkerdezte már ki az a srác viszont nem mondtam el hogy ő az, és már most legutóbb úgy voltam vele hogy elmondom, de nem chaten keresztül.. És ezt meg is írtam neki hogy elmondom ha suliban oda jön hozzám. Viszont nagyon erősködött hogy chaten keresztül mondjam el meg hogy suliban kellemetlen ezzel keresni. Erre nekem az volt a reakciom hogy nekem jó suli kívül is bár erre nem írta azt hogy akkor találkozzunk suli kívül. Ebből csak azt tudom leszurni hogy nem akar velem találkozni vagy nincs kedve oda jönni. Viszont azt nem értem ha írogat nekem meg érdeklődik felőlem, meg kedvel (általában mindig ő írt rám, és mondta is hogy érdekli mi van velem) akkor miért nem bír oda jönni vagy mi az akadálya hogy nem akar talalkozni? Gondoltam már arra hogy a korkülömbség miatt mert 3 év van koztunk (gimnazisták vagyunk) ez lehetséges ok? Mármint esetleg a haverjai miatt? Vagy szerintetek miért lehet?

+meg ha tudnátok valami jó tanácsot adni hogy ezek után még mit tehetnek akkor azt előre is köszönöm (a célom pedig az hogy megtudja hogy ő az a srác)

2018. máj. 15. 14:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Az elején elírtam, azt akartam hogy *mit tehetnék még? :D
2018. máj. 15. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsit úgy hangzik mintha szégyellné ha veled kéne találkozni. Szerintem nyugodtan menj oda hozzá suliban ha látod. És kérdezd meg.. Amúgy meg ne szórakozzon veled
2018. máj. 15. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne suliba legyen, csak sulin kívül. Ha valamikor mentek ki suliból megkérdezhetnéd, hogy nem-e menne el veled sétálni. Egyébként, talán fél odamenni.
2018. máj. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!