Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Ezt ő is tudja de jóban vagyunk. Egyik órán mellettem ült és egész végig úgy viselkedett mint egy rosszcsont kisgyerek, pedig alapvetően egy elég komoly fiú. Szokott viccelődni de ilyennek még sose láttam. Olyan dolgokat csinált amit tudja hogy nem szeretek de nem is fogok haragudni rá érte ha ezt csinálja.
2018. máj. 12. 15:14
 1/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy így akart valahogy lekoptatni?
2018. máj. 12. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De nem tudom kapcsolatba hozni azzal hogy amikor éppen hiányzik a padtársam mellém ül meg poénkodik. Elég titokzatos fiú. Nehéz rajta kiigazodni
2018. máj. 12. 16:00
 3/6 anonim válasza:

1.vagyok. Őszintén szólva nekem is volt hasonló esetem(azzal a különbséggel hogy nekem nem az osztálytársam volt.) Én nekem nagyon tetszett a fiú,de valahogy változó volt...egyszer olyan dolgokat csinált amit nem nagyon szokott,(vagycsak én nem tudok róla),máskor meg "ő tőle lett szép az élet"(persze ez csak a rózsaszín köd volt a szemem előtt),de végül kiderult hogy csak így akart arra utalni hogy maradjunk barátok(csak nem akart megbántani)

De amúgy szerintem praktikus lenne beszélni vele

2018. máj. 12. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoktam vele beszélni elég sokat. Azt is megbeszéltük hogy tetszik nekem de ő csak barátként gondol rám. Szerencsére nem haragtartó és mindenkivel (szó szerint mindenkivel) jóban van.
2018. máj. 12. 16:24
 5/6 anonim válasza:

(még mindig elsö:D)

Akk lehet csak varja a nyarat...!?

2018. máj. 14. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez előfordulhat.
2018. máj. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!