Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van pasim. Szeretem. De...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diamond Angel kérdése:

Van pasim. Szeretem. De tegnap valaki elmondta hogy szerelmes belém, és hogy válasszak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindkettő jófej, rendes és vicces. Ti mit csinálnátok? 🙁

#szerelem #pasi #ketten szeretnek #két pasinak kellek
2018. máj. 10. 06:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem szerelmes 12-13 évesektől szoktam ilyen kérdéseket olvasni általában, de tegyük fel, hogy teljesen más helyzetben van a kérdező: például, ha egy számára nagyon fontos barátja vallja be és, habár a jelenlegi párjába szerelmes, de a másik fiút is boldognak szeretné látni, mert barátilag szereti.

Ilyen esetben picit önzőnek kell lenni (vagy legalábbis ez annak tűnhet) és azt választani, akibe szerelmes vagy, a baráttal pedig egy ideig gyengíteni a barátságon, hogy legyen lehetősége továbblépni.

Mellesleg, számomra sem szimpi ez a "válassz" dolog... De legyél azzal, akit szeretsz.

2018. máj. 10. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok...legalább annyit tegyél meg hogy ne kavarj egyszerre mind kettővel.
2018. máj. 10. 12:38
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Haszontalan a generációd és képtelenek vagytok az őszinte érzelmekre.
2018. máj. 10. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Most komolyan szerelmes lettel valakibe azert, mert elmondta, szeret? Noj mar fel XD
2018. máj. 10. 17:50
 15/20 anonim válasza:
100%

Uramisten, ahogy nézem a barátod kicsit sem egy ilyet érdemel, mint amilyen te vagy...!

Írod, hogy szereted. Akkor mi itt a kérdés?! Ha szeretek valakit lesz*rom, hogy ki mit ír vagy mit akar tőlem, mert nekem ott van a párom.

Szerintem add meg a lehetőséget a barátodnak, hogy értelmes csajt találjon, ahogy nézem csak szívességet tennél neki!

2018. máj. 10. 20:04
 16/20 anonim válasza:
Érted. Leírod hogy szereted, aztán meg feldobod hogy kit válassz. wtf hány éves vagy?
2018. máj. 11. 09:43
 17/20 anonim válasza:
62%
😂😂😂😂 úr isten milyen kis riba** vagy :D ha hozzam oda jönne egy pasi hogy szerelmes belém én egy cseppet sem gondolkoznek ... megmondanád neki hogy szeretem a barátomat és nincs miről beszélnünk .... te meg gondolkozol 😂😂😂 szerintem neked meg nem való kapcsolat ... elég labilis vagy vagy csak kolbász mániás jön egy új és máris ugrasz mint a nyúl ... hülye Lotyo
2018. máj. 11. 11:05
 18/20 anonim válasza:
100%
Azt válazd akit jobban kedvelsz és ahogy ezt már sokan írták szakits a pároddal ha a másikat választod. Viszont nem mintha tényleg szeretnéd a pasid ha nem tudod magad eldönteni hogy mivel őt szeretem vele maradok,és az aki téged döntés elé állít az nem igazából szeret
2018. máj. 11. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:

most mirol beszelunk ?

Elvileg szereted a pasid ,de valaki azt mondta ,hogy szerelmes beléd ,ezért mar valasztanod kell.

bocs ezt valahogy nem értem.

Ha szereted a párod ,akkor nem hagyod ott másért.

Bár még az is ott van ,hogy szimplán meg akarnak csak d*gni :D.

És ,ha azt mondanám ,hogy szeretlek ?

Mar 3 kozul választanál ?

2018. máj. 13. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Darwini szelekció: Ha erősebb kan tűnik fel, csere van. Az asszonyember is csak állat...
2018. máj. 13. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!