Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasim. Szeretem. De tegnap valaki elmondta hogy szerelmes belém, és hogy válasszak. Mit csináljak?
Nem szerelmes 12-13 évesektől szoktam ilyen kérdéseket olvasni általában, de tegyük fel, hogy teljesen más helyzetben van a kérdező: például, ha egy számára nagyon fontos barátja vallja be és, habár a jelenlegi párjába szerelmes, de a másik fiút is boldognak szeretné látni, mert barátilag szereti.
Ilyen esetben picit önzőnek kell lenni (vagy legalábbis ez annak tűnhet) és azt választani, akibe szerelmes vagy, a baráttal pedig egy ideig gyengíteni a barátságon, hogy legyen lehetősége továbblépni.
Mellesleg, számomra sem szimpi ez a "válassz" dolog... De legyél azzal, akit szeretsz.
Uramisten, ahogy nézem a barátod kicsit sem egy ilyet érdemel, mint amilyen te vagy...!
Írod, hogy szereted. Akkor mi itt a kérdés?! Ha szeretek valakit lesz*rom, hogy ki mit ír vagy mit akar tőlem, mert nekem ott van a párom.
Szerintem add meg a lehetőséget a barátodnak, hogy értelmes csajt találjon, ahogy nézem csak szívességet tennél neki!
most mirol beszelunk ?
Elvileg szereted a pasid ,de valaki azt mondta ,hogy szerelmes beléd ,ezért mar valasztanod kell.
bocs ezt valahogy nem értem.
Ha szereted a párod ,akkor nem hagyod ott másért.
Bár még az is ott van ,hogy szimplán meg akarnak csak d*gni :D.
És ,ha azt mondanám ,hogy szeretlek ?
Mar 3 kozul választanál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!