Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosak vagytok benne, hogy mindenkire var valaki?
Tudom-tudom, meg fiatal vagyok (18), de ebben a korban is mar sokan megtapasztaltak a gimis szerelmet.Nekem meg soha nem volt baratom, pedig nem vagyok csunya sem.Ugy erzem, hogy valami miatt direkt nem akarnak velem komolyat.Annyira el tudom kepzelni, hogy ott vagyok 70 evesen, egyedul mint a kisujjam raadasul szuzen.
Ami meg inkabb megremiszt, hogy van egy csaladbarat, 45 eves es nincs senkije, tudtommal soha nem is volt semmi komoly.Tehat nem mondhatjatok, hogy mindenki talal valakit.(eddig mindenki ezzel a kozhellyel jott nekem)
Annyira jo lenne vegre megtapasztalni a parkapcsolat oromeit (es kevesbe boldog pillanatait), de jelenleg sincs semmi alakuloban.
Kiabrandito.
Ne parázz rá, nem leszel 70 évesen szűz. Még a legrútabb emberek is találnak valakit maguk mellé.
És különben is ha az lennél mi lenne? Meghalnál? Vagy nem tudnád élni az életed? Lehet, hogy 45 éves és nincs senkije, de kérdezted őt valaha hogy akart-e egyáltalán?
Az élet pedig kiszámíthatatlan bármikor jöhet valaki. És ne aggódj te is találkozol majd valakivel, sorsszerűen és véletlen.
De azt tanácsolom, hogy előtte, önmagaddal legyél jóba és kezd el magadat szeretni egyedül. Mert amíg ez nincs így, addig nem fog jönni senki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!