Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor bejövök neki vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bejövök neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Szóval van egy lány akit már régebb óta ismerek, de 2 hónappal ezelőtt igazából nem is igazán beszéltünk egymással. Most valahogy mégis nekiálltunk beszélgetni és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. A minap szóba jött az a téma, hogy én, hogyan tekintek rá, és mondtam neki, hogy már többet érzek, mint barátság. Erre megkérdeztem tőle, hogy ő hogyan tekint rám majd annyi volt a válasza, hogy ő barátként ismert meg és nem érzi ezt olyan erősnek. De ezek után is folyton kedves velem meg nap mint nap küld magáról képet vagy akár videót. De most teljesen össze vagyok zavarodva. Leginkább lányok segítséget várom, hogy most ilyenkor mi van? Mert nálam már teljes képzavar van...

2018. máj. 6. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Baratkent tekint csak rad szerintem, bar lehet ez kesobb meg valtozhat, de nem tul valoszinu.

De ettol fuggetlenul persze kedves marad, mert kedvel teged, csak hat nem ugy ahogy te szeretned, es gondolom o meg mindig szeretne ha baratok maradnatok.

2018. máj. 6. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem jössz be neki.

Örül, hogy elcsavarta a fejedet, játszik még egy kicsit.

2018. máj. 6. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak barátként tekint rád, de ez változhat.
2018. máj. 14. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!