Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek felé? (14/L)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Szoktunk is beszélgetni de mindig én keresem. Szeretnék úgymondd egy kicsit többet. Lányként hogyan kezdjek bele?2018. máj. 6. 22:38
1/7 anonim válasza:
Hat az mar regen rossz ha mindig neked kell ot keresned.
Bar nem sok reszletet osztottal meg, az alapjan amit irtal te mar megtetted az elso lepeseket. Ha te is tetszel neki keresni fog. Ne te fuss utana.
Ha nem teszi, erdemes elfelejteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő annyira nem ismer mint én őt. Kicsit lányos módon kémkedtem utánna😂 de csak facebookon meg ilyenek. Egyébként egy suliba járunk és még nem taliztunk mert sosem mertem ráköszönni. Mindig azt irja hogy legközelebb köszönjek nrki de nem merek mert mindig a barátaival van
2018. máj. 6. 22:47
3/7 anonim válasza:
Igyekezz vele kettesben maradni. Hátha akkor jobban megy a dolog. Meg akkor ő is veszi a lapot. Aztán nyugodtan kérdezz rá, hogy mit gondol rólad. Mit érez. Mire gondol veled kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
5 éve még nekem is ilyen bajaim voltak, ma meg márkit érdekel, lesz ami lesz 😅 19 vagyok, csak férfi. Figyelj, nem kekl kémkedni. Facen meg aztán főleg. Ott sose találsz valóság alapot. Ott mindenki menő, mindenki megosztja azt amit meglát, de előtte nem tervezte, felesleges.. Odamész hozzá és elkezdesz beszélgetni. Vagy azt várod hogy odamenjek és megmondjam neki hogy: -hé öcsi, annak a csajnak nagyon bejössz.. Szedd össze magad
5/7 anonim válasza:
Attol meg, hogy a barataival van, koszonhetsz neki. Meg o is koszonhetne neked, kezdemenyezhetne o, nem ertem miert toled varja🤔
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bíztató. De igazából az még nagyobb baj hogy nem tudom van e valakije :(
2018. máj. 6. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!