Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy érez irántam az osztálytársam?
Egy-két hete van egy új parfümöm és azzal fújom magamat. Messengeren van egy osztálycsoport, ahova a barátnője küldött egy olyan képet, amire az volt írva, hogy: "amikor egy fiúnak iszonyatosan jó a parfümje". Erre ezt reagálta:💖💖 Rá két nappal reggel bementem az osztályba, Ők egymás mellett ültek és a barátnője megszólalt, hogy:
-érzed??
Ő erre azt válaszolta, hogy:
-igeen!😊
Szoktunk együtt kártyázni a suliban, és ma is. A barátnője odaült mellé és elkezdett súgdolózni neki. Valami olyasmit hallottam belőle, hogy "meddig vársz?". Plusz még ez is ma történt: Éppen órán voltunk és távol ültem tőle, így nem igazán hallottam, hogy miről beszélget a barátnőjével, de valami szivecskéket mutogattak egymásnak.
Órákon néha szoktunk beszélgetni, de általában nem szoktuk egymást megszólítani. Most akkor mi van? :D Vagy csak én spirázom túl ezt az egészet? 15/F!!
Adom a #1 válaszát, nem kell gondolkozni, menj oda beszélgess vele jobban :D
Ha bejössz neki, és neki is te akkor mi lenne majd a probléma? Szerintem semmi :P
Köszi a válaszokat! :D
Akkor ráírok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!