Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek melyiket szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyiket szeretem?

Figyelt kérdés
Részletek privátban

2018. máj. 2. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz dönteni, akkor egyiket sem.
2018. máj. 2. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Egyikkel sem állok kapcsolatban, csak elméleti síkon nem tudok dönteni.

Itthon mindig az egyiken kattog az agyam, hogy vajon mit csinál, hogy lehet, meg hasonlók, és gyakran érzem, hogy hiányzik, ha Messengeren írunk, szomorú vagyok,ha vége a beszélgetésnek.

A suliban pedig, ha a másik mellett vagyok, majd kiugrik a szívem a helyéről, úgy kalapál, de, ha elmegyek mellette, vagy, ha ránézek, akkor érzem, hogy pirulok, és, hogy megint kalapál a szívem, és félénk, meg néma leszek.

Eredetileg a 2. srác tetszett, és az első csak barát, és segít összehozni az 1.-vel, viszont összekavarodtak bennem az érzések.:S

2018. máj. 2. 15:44
 3/6 A kérdező kommentje:
na, írni se tudok, szóval: * az 1. akart összehozni a 2.-kal
2018. máj. 2. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van több nagyon egyszerű módszer erre, hogy kiderítsd.

1. Tetszik, ugye? Nos ez csak egy kerdes, megis eszedbe jutott az egyikük. Mar csak az a kerdes, hogy melyikük (elobb).

2. Dobj fel egy érmét, hogy melyiket kene választanod. Ha csalódott vagy az eredmény miatt, akkor a masik srácot kedveled jobban.

Remelem segítettem :)

2018. máj. 2. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom amit az utolsó válaszoló írt, mert az biztos módszer arra, hogy ki tudd deríteni melyik jelent számodra többet...:)
2018. máj. 2. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján szerintem a másodikat szereted szerelemből. Az első srác pedig csak fontos neked mint a barát.

Ez csak az én véleményem az írásod alapján. Valójában csak te tudhatod,hogy ki iránt mit érzel.

2018. máj. 2. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!