Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiket szeretem?
Egyikkel sem állok kapcsolatban, csak elméleti síkon nem tudok dönteni.
Itthon mindig az egyiken kattog az agyam, hogy vajon mit csinál, hogy lehet, meg hasonlók, és gyakran érzem, hogy hiányzik, ha Messengeren írunk, szomorú vagyok,ha vége a beszélgetésnek.
A suliban pedig, ha a másik mellett vagyok, majd kiugrik a szívem a helyéről, úgy kalapál, de, ha elmegyek mellette, vagy, ha ránézek, akkor érzem, hogy pirulok, és, hogy megint kalapál a szívem, és félénk, meg néma leszek.
Eredetileg a 2. srác tetszett, és az első csak barát, és segít összehozni az 1.-vel, viszont összekavarodtak bennem az érzések.:S
Van több nagyon egyszerű módszer erre, hogy kiderítsd.
1. Tetszik, ugye? Nos ez csak egy kerdes, megis eszedbe jutott az egyikük. Mar csak az a kerdes, hogy melyikük (elobb).
2. Dobj fel egy érmét, hogy melyiket kene választanod. Ha csalódott vagy az eredmény miatt, akkor a masik srácot kedveled jobban.
Remelem segítettem :)
A leírásod alapján szerintem a másodikat szereted szerelemből. Az első srác pedig csak fontos neked mint a barát.
Ez csak az én véleményem az írásod alapján. Valójában csak te tudhatod,hogy ki iránt mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!