Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetek szerelmes?
Az egyik legjobb barátom két hónapja bevallotta, hogy szeret. Én nem tudom, mit éreztem. Azt hiszem, meglepődtem, és boldog is voltam, mert már én is gondoltam kettőnkre máshogy, csak mindig elhessegettem ezt.
Gimi első évének a végén lettünk nagyon jóban, szóval már két éve vagyunk nagyon jó barátok. (Mindketten 17)
Mindent elmondunk egymásnak, nagyon hasonló a világnézetünk, meg a humorunk is.
Aztán elmondta ezt nekem, én meg nem tudtam mit csináljak, szóval mondtam, hogy oké akkor menjünk el randizni.
És elmentünk randizni.
És két hónapja járunk randizni.
És én nem tudom mi van velem.
Egyszerűen azt érzem, hogy nagyon szeretem, féltékeny lennék, ha mással látnám, egy nagyon értékes embernek tartom, nem ismerek nála értékesebbet. Nem tudom, mit csinálnék, ha elveszíteném.
De nem érzem azt, hogy szerelmes vagyok, vagy valami. Azt sem tudom, mi az a szerelem. Nem tudom azt mondani neki, hogy oké, akkor járjunk,mert félek, hogy mi van ha ez nem jön össze vagy nem is vagyunk egymáshoz valók.
Néha azon kapom magam, hogy csak a hibáit keresem, és az indokokat, hogy miért ne jöjjünk össze.
De ha nem beszélünk fél óráig, akkor meg már azon gondolkodom, hogy de jó lenne megkérdezni, mi újság. Ja, abban a fél órában baromi sok minden történt valószínűleg. Haha.
Nagyon szeretek vele lenni, de olyan, mintha nem hinném el, hogy szeret, és ezt már ő is mondta nekem. Nem volt még párkapcsolatom amúgy. Nem tudom mit kell tenni, hogy elhiggyem.
Azt gondoltam, hogy ha adok időt magamnak akkor kialakul ez, de még mindig kétségek között vagyok. És még mindig vár rám és egyszerűen nem érdemlem meg, hogy ennyire szeressen valaki.
Egyszer elhatároztam, hogy hagyjuk ezt a fenébe, de nem bírtam felhozni a témát, mert borzasztó a gondolata is, hogy megváltozzon közöttünk a kapcsolat, és ennyi legyen.
De a múltkor arra gondoltam, hogy lehet az lenne a megoldás, ha tényleg ezt mondanám. Hogy hagyjuk abba, mert egyszerűen egy érzelmi nulla hisztis gyökér vagyok.
És akkor ha elveszítem, lehet érzek valamit, ami alapján dönteni tudok, persze lehet, hogy akkor már késő. Igen, tisztában vagyok vele, hogy az emberek nem játékszerek, és szétszakad a szívem, ahogy látom magam előtt, amint elkeseredik.
De mi a jó eget csináljak? Mert szétszakadok.
Huuu elég érdekes. A késztetésből, hogy rá akarsz írni, már azt hinné az ember, hogy szerelmes vagy belé, de amúgy elég bonyolultnak hangzik. Szerintem meg kellene mondanod neki, hogy hogyan érzed ezt az egészet, de ne úgy hogy “hagyjuk az egészet a fenébe”. Tudom, hogy nagyon nehéz ilyenekről beszélni (voltam már hasonló helyzetben sajnos). Semmiképp sem kéne ellöknöd magadtól, mert az neki csak plusz fájdalom lenne akkor, ha rájössz utólag, hogy mégis szerelmes vagy belé. Ha ezt megbeszélitek éretten, akkor több esély van arra, hogy megmaradjon köztetek a barátság...
Bár ezt csak az én véleményem.
17/L
De nincs valami esély arra, hogy szerelmes legyek? Nem tudok valamit tenni, valahogy máshogy hozzáállni a dolgokhoz, bármi?
Valamivel előidézni ezt?
Bocsi, ha hülye kérdéseket teszek fel.
Azt nem te döntöd el, hogy szerelmes legyél.
De, azis lehet hogy szerelmes vagy csak nem tudod ☺
És nincs valami tippetek, hogy hogyan döntsem el?
Valami teszt, akármi? :_DDD
szia, nekem is volt már hasonló. szerintem az lenne a legjobb ha még vársz amíg biztod nem leszel magadban. ha abbahagyod vele annak ellenére hogy szeretnéd az szarul fog esni, ha meg erőlteted akk nem fog összejönni és azis szarul fog esni. ha vársz akkor egy ídő után viszont tudni fogod hogy akarod e vagy sem. viszont tényleg ne erőltesd, mert nem fog jól végződni. folytassátok sztem ugy ahogy idáig és hidd el, kis idő múlva rá fogsz jönni mit akarsz, viszont mondd meg ezt neki is, nehogy azt higyje hogy kihasználod vagy ilyesmi. mondd meg neki hogy mennyire kedveled, de még kell kis idő hogy rájöjj hogy mi a helyes döntés hogy nehogy az legyen hogy nem voltál magadban biztos es a vegen ne bántsd meg. :) sok szerencset nektek!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!