Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék magamért?
2 hete szakítottunk a barátommal, több mint 2 év után.
Azóta nem tudom feldolgozni ezt magamban, bármennyire is szeretném. Nem tudok aludni, hányok, megy a hasam, és ez mind azóta, amióta ez történt. Lassan kezdek ebbe beleőrülni. Nem tudok enni, nem tudok kikapcsolódni, görcsösen visszaránt a múlt, tudom hogy előre kellene néznem, de nem megy. Nagyon szeretnék ebből az állapotból kikerülni, amíg nem késő.
Szia!
Teljesen megértelek. Ez azért van mert a magunkfajtának van szíve.
Én rengeteg kudarcon vagyok túl. A két kezemen és a két lábamon nincs annyi ujj összesen. Megtanultam ebben az életben, hogy aki érez és nyíltan érez, az gyenge, abba bele lehet rúgni, azt meg lehet alázni és ki lehet nevetni. A ,,szerelmesnek lenni" állapot gyengeség.
Legyél önző, csak azt nézd ami NEKED jó. Ha önös érdekek vezérelnek, jobban érzed magad. Ne rendeld alá az érzelmeidet semminek és senkinek most. Csakis arra koncentrálj most, hogy magadat összeszedd!
Az exedet meg nagy ívben szrd le, lehet hogy már más csajjal van. Ez a tinédzser korosztály ilyen. Nekem is totál szívás volt a kamaszkorom.
Tanuld meg magadat előtérbe helyezni.
Üdv
21F
Sajnos akármennyire akarom, nem tudom magam előtérbe helyezni, soha nem tudtam, és mint az első kommentelő is mondta, ezért is buktam bele.
Lefoglalni próbálom én magam, de nem jön össze mindig, csak a múlton rágódom, hogy milyen jó volt akkor, és ma pedig már milyen rossz. És azon, hogy alakulhatott volna másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!