Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám haverja tabu? SOS
#10: Erre a kérdésre önállóan kelllene tudnod a választ 19 évesen.
Egyértelmű,hogy tetszel neki.
Nálam tabu lenne, de rátenném a havi fizetésem,hogy te akkor is össze jönnél vele, ha 150-en írnánk le,hogy nem.
Nem vagyok bunkó,de ebredj már fel.
Ilyen kérdéseket 15 évesen szoktak kiírni,te meg elvileg felnőtt vagy.
Önállóan kéne tudnod ilyen dolgokban dönteni, meg cselekedni, mert ha én lennék az a fiú,és tudnám hogy ezt csinálod,ki is abrandulnek belőled,mert nekem érett gondolkodásra van szükségem.
A legjobb,amit mondhatok, hogy fejleszd magad, szellemileg, de egyszerűbb azt mondani, hogy bunkó vagyok, és tovább állni egy helyben, meg még két ilyen kérdést feltenni itt.
Lehet, hogy egy kicsit tetszel neki, de nem annyira, hogy rád mozdult volna! Azt írod: "Mindig én írok rá és adom a jeleket".
Elképzelhető, hogy EZÉRT elég furik veled a barátaik is, túl nyomulós lehetsz? Talán vissza kellene venned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!