Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki hasonlít a fiatalkori Shakirára? :D
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 20:57
11/12 anonim válasza:
Szerintem annak hogy szerelmes lennel egy shakira hasonmasba semmi ertelme. Es ez csak egy arc, attol meg testre is lehet csunya vagy belsoleg is. Az elozo amit mondott ha kb a kapanyel is kilogna a szajabol az szerintem is undorito. Nem egy szep csajt rohogtem mar ki a beszedstilusa miatt. Es akkor meg a szokasokrol nem is beszeltem. Egy cigis lannyal is kepes lennel osszealni csak azert mert shakirara hasonlit? Ez egyszeruen hulyeseg. Cigizik ne adj isten kopkok tragar es ami meg ratehet jobban nyeli a vodkat mint te a nokedlit... az is belefer? Igen egy ideig normalis lesz feled ha erdekled :) de az csak par het aztan elszabadul :D ha ezek utan is csak a shakira kulso erdekel akkor sok boldogsagot, de az ilyen nonek 2x orul az ember :) mikor megszerzi es mikor megszabadul tole ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Azért nem kellene ezt a kérdést halálkomolyan venni, utolsóelőtti. Kit érdekel a helyesírás, nem vagyok magyar tanár.
2018. ápr. 17. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!