Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csúnyán beszéltem vele,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyán beszéltem vele, kidobott, de vissza akarom kapni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy sok gondom volt családon belül is és továbbtanulással is, most kellett elintéznem, és ezek sajnos a barátnőmön csattantak. Ő ezt nem tudta hova tenni, és kidobott. Most szóba sem akar állni velem és azt mondja, nem megy neki tovább.

Mindennél jobban szeretem őt, mit tehetnék annak érdekében hogy visszaszerezzem?

18/F

2018. ápr. 14. 11:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Sok olyan bántó dolgot mondtam neki, amelyek nem voltak igazak, pl. a kapcsolatunkról.
2018. ápr. 14. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha még meghallgat, akkor pl mondd ezt el neki, hogy miért voltál vele olyan, de ne várd el, hogy egyből megbocsásson, ehhez türelem kell.:)
2018. ápr. 14. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki sokszor már mit miért csináltam, de ugyan azt mondja, hogy nem tudja folytatni..
2018. ápr. 14. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz még, ha azt látja, hogy kitartó vagy, akkor talán megenyhül a szíve. Beszélj a szüleivel, barátival, hogy lássa Te tényleg nagyon szereted és csak ideges voltál. Sok szerencsét, manapság már úgyis kevés az ilyen fiú...
2018. ápr. 14. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! Az elmúlt napokban próbálkoztam ezzel, ma inkább úgy voltam, ne találkozzunk, hagyom gondolkodni..

Nehéz dolog ez, tényleg minősíthetetlen volt a stílusom, nehéz neki megmagyarázni hogy ezután működne, ekkora közhelyekkel, találkozott már ilyennel..

Pedig komolyan gondolom.

2018. ápr. 14. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Lógj másik csajjal. Tedd féltékennyé. De avasd be a másik csajt is!!!
2018. ápr. 14. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Már teljesen elutasító, kitöröl mindenhonnan, vissza se ír. Kezd reménytelenné válni a dolog szerintem
2018. ápr. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!