Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki tetszik nekem csak az a baj hogy nem tudom hogy o is igy erez-e.

Szoval az tortent, hogy talalkoztam vele egy aquaworldbe de akkor meg nem ismertem es nem tudtam hoy egy suliba jarunk. Amikor masnap mentem suliba akkor lattam hogy o is oda jar. Lattam sokszor hogy figyel de nem foglalkoztam vele mert akkor uj voltam a suliban. Kovetkezo evben mar felfigyeltem ra es en is neztem ot meghat szemeztunk meg ilyenek. Sokszor rajtam kaptam hogy figyel pl. Egyszer elmentem a helyi peksegbe a hugommal es kint alltunk hogy eltegyem neki a peksutit es nem tudom miert hatra neztem es epp nezett es gyorsan elforditotta a fejet:). Nalunk a suliba ugy van hogy a felsosoket csak 7:10 kor engedik be ezert a baratnommel elmegyunk korabban es o is ott szokott lenni az egyik haverjaval es mindig bejonnek egy kishelyisegbe ahol mi vagyunk.

Meg meg sok mas szemezesek meg minden csak az a baj hogy ezek utan bejeloltem es nem jelolt vissza:(. DE ezek utan meg tobb ONBIZALMA lett es mer ugy nezni hogy nem erdekli hogy a haverjai lattjak ot meg a baratnom is lattja es akkor is nez. Batorabb lett meg sokminden szerintetek mi lehet a baj?

(Amugy ebben az evben elmegyek ebbol a sulibol es mar nem lathatom:(soha tobbe:(

Batortalan vagy fel kimutatni az erzeseit vagy szimplan nem tetszem neki?

16/l

2018. ápr. 13. 19:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki. Viszont nagyon érdeklne egy fiú véleménye is mert nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben.
2018. ápr. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!