Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal. Iszonyúan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal. Iszonyúan kívánjuk egymást de 17-18 èves koromig nem szeretnèk lefeküdni vele, mert mèg nem állok rá kèszen. Ha megtennèm biztosan megbánnám mert korai volt. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Anyukámmal is megbeszèltük hogy mèg korai de fèlek ha kettesben maradunk náluk elkap a hèv. L/16

A barátom 21 èves

2018. ápr. 13. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha kívánod, megbízol benne és megteszed akkor készen állsz rá.

Ilyen egyszerű.

Ezt a kérdést magadnak kell feltenni, nem nekünk. Nem vagy már kislány, ezt neked kell eldönteni.

2018. ápr. 13. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy kész szerinted, akkor ne csináld. Te döntésed.
2018. ápr. 13. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Ne szexelj..gyerek vagy meg a kerdesed utan ezt tudom csak javasolni -.-
2018. ápr. 13. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg tudod fogalmazni, hogy mi az hogy nem állsz készen rá... akkor nem állsz készen rá.

Amúgy nincs időponthoz kötve, hogy 17.5 évesen majd készen állsz rá. Ez nem így működik.

Ha érett vagy rá, akkor nyugodtan szexeljetek, mit lehet ezen megbánni?

2018. ápr. 13. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Azért ezeket a vágyakat szex nélkül is kilehet elégíteni. Petting esetleg? szüzességed megmarad, nemi betegséged se lesz, teherbe se eshetsz és a hormonok is lenyugodnak.
2018. ápr. 13. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
A nemi érintkezés nem gyerekeknek való...
2018. ápr. 13. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös mondja jól, nem kell egyből a szexbe ugrani.

Szerintem fedezzétek fel szép fokozatosan egymás testés és majd alakul. Ilyen ez. Nem kell sietni, de kitűzni sem egy napot.

2018. ápr. 13. 23:47
 8/9 anonim válasza:
30%

Gondolj bele, hogy milyen lenne, ha a házastársad egyedül neked tartogatná magát. Izgalmas nem? Amúgy ezek után szokott jönni az aggódás, hogy lehet, hogy terhes vagyok?

Én a házasság után javaslom, bár igaz ez a nehezebbik út.

2018. ápr. 18. 07:30
 9/9 anonim válasza:
100%

Jó látni, hogy vannak normálisan gondolkodó fiatalok is! Mindenképpen jó dolog, hogy nem kapkodod el az első szexet, ugyanakkor 16 évesen már nem olyan vészes (persze nagyon figyeljetek oda a védekezésre, előre beszéljétek meg, hogyan fogjátok ezt a témát kivitelezni). Amit mindig is szoktam javasolni, hogy a szexet előzze meg a petting. Hogy mennyi ideig, az egyén és helyzet függő, de pár alkalom biztosan jót tesz. Így megtanultok egymással jobban bánni, kiismeritek a másik igényeit.Ha majd a szexre kerül a sor, kevésbé fogtok rágörcsölni, jobb lesz az egész.

Ha úgy döntesz, hogy 17-18 éves korodig nem szeretnéd megtenni, ezt mond el a párodnak is teljesen nyíltan, ne kelljen találgatnia. Ez esetben önuralom (ami persze sokszor cefet nehéz, de az élet sok területén lesz még rá szükséged).

2018. máj. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!