Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erzem olyan szinten a hianyat mint o az en hianyomat?
Mindig mondja hogy hianyzom neki,mindjart elsirja magat hogy nem lehet velem,esatobbi de en ugy erzem hogy hianyzik de nem azon a szinten hogy sirdogaljak es szomorkodjak mert en kibirom a kulon toltott idot,miert van ez?
Ugyanez van a szerelemnel hogy o leirja hogy mennyire szeret es ahogy leirja egy regenyben hogy mennyire szeret en nem tudnam ugy leirni mint o mert megint ugyanaz van hogy szeretem en is ot de nem ezen a szinten,neha nagyon elojon hogy nagyon szeretem es megorulok a hianyatol de ez elmulik amikor beszelek vele...egy honapja vagyunk kb egyutt,lehet ez azert mert alakulgat a kapcsolatunk?
En 15/l es o 15/f
Igen, ez lehet amiatt, mert még alakulóban van a kapcsolatotok. Vannak emberek akikben nagyon hamar kialakul a kötődés, és vannak akiknek ehhez több idő kell. Emiatt nem kell aggódni, viszont arra figyelj, hogy ennek ellenére is próbáld meg tudatni vele, hogy szereted őt. Nem feltétlenül szavakkal, létezik az úgynevezett szeretetnyelv ami változó, hogy melyik embernél micsoda. Lehet, hogy te úgy érzékelteted másokkal, hogy szereted őket, hogy megöleled/simogatod őket (vagy lehet bármi más, nem ismerlek szóval nem tudhatom), ő pedig ezek szerint inkább kimondja szavakkal; ez teljesen normális.
Szóval a lényeg: ne aggódj, amit érzel az rengeteg embernél hasonlóképpen van.
Remélem tudtam segíteni.:)
18/L
Igazan szereted ha egyszeruen mindenert odavagy benne vagy ha egyszeruen nem tudod elmondani hogy mit szeretsz benne.😊
Velem mar volt ilyen hogy nagyon beleestem valakibe es kerdezgettek hogy "jajj miert pont o tetszik,mi tetszik benne" es en egyszeruen nem tudtam megmondani miert szeretem😄😃☺
Igen segitettel nagyon sokat es nagyon koszonom😊😊
En altalaban az olelos,puszilos tipus vagyok o pedig inkabb szavakkal mondja el hogy mit erez.
Viszont igaz hogy nagyon kotodo az eddigi csalodasai miatt.
Meg mindig mondja hogy meghalna a hianyomban ha egyszer szakitunk es en ezt nem ereznem mert van akire tamaszkodhatok ha ez megtortenne hogy egyszer szakitunk de o ugy erzi nincs akire szamithatna ezutan .
Szokta is mondani hogy en vagyok az egyetlen akit igazan szeret es akire szamithat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!