Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PeterPeterPeter3 kérdése:
Lányok, ha megtudjjátok, hogy a kiszemelteteknek/pasitoknak fogszabályzója lesz, akkor mennyire változik meg a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Elõre is köszönök minden választ.
(Megtudjátokat direkt írtam 2 'j'-vel, csak így engedte feltenni a kérdést)
2018. ápr. 7. 21:01
1/12 anonim válasza:
Semmi változás,a fogszabi nem oszt nem szoroz,legalábbis szerintem.Ha valaki tényleg tetszik,a fogszabályzója nem akadályozza ezt meg. 16/L
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem.Ha tényleg szereted akkor ez nem akadàlyoz meg.Bàr szerintem nagyon sok ember szép fogszabival.16/L
5/12 anonim válasza:
Nem taszit semennyire el tole. Amugy az exem fogszabalyzos volt meg az elejen, amikor ismerkedtunk, es nekem tetszett :)
6/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan barátom akinek a kapcsolatunk közben lett fogszija, és khm... Nekem nagyon tetszett rajta 😏
Fogszabi & szemüveg are so sexy
7/12 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem befolyásolna. Lehet még jól is állna neki. :)
8/12 anonim válasza:
Hát ad magára. De lehet amúgy,hogy amíg fogszabályzója van, addig nem nagyon akarnék vele csókolózni. De attól még ugyanúgy imádhatnám.
9/12 anonim válasza:
semennyire
lehet még jobban nézne ki vele
10/12 anonim válasza:
Ugyan mar, hiszen szeretem őt, a fogszabályzója tutira tetszeni fog nekem, bárki bárhogy latja. Szerintem édes :) (jo értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!