Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha egy 20 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy 20 éves fiú leakar fektetni egy 15 éves lányt az pedofil?

Figyelt kérdés

Vagy minek neveznétek?

Vagy normális? Szerelemből tenné?

2018. ápr. 7. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Az. Ha a lány még nem akarja, mindenképp. Az, hogy szereti-e a lányt más kérdés, de ha szereti, tud várni a kedvéért.
2018. ápr. 7. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

A "le akar fektetni" mióta jelent szerelmet?

Pusztán egoista,ha csak a szexre kell neki. Hisz egy 15 éves lelkiekben gyerek,összetörne ha tárgyként kezelik.

2018. ápr. 7. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem. A oedofil a meg pubertaskor elott levo gyermeki testre izgul, itt errol szo sincs. Jogilag is rendben van.
2018. ápr. 7. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Pedofilnak nem pedofil, de szerintem egyáltalán nem etikus.
2018. ápr. 7. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, melyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.[1] A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti, amennyiben az betöltötte a 16. életévét vagy legalább 5 évvel idősebb a gyermeknél, aki iránt vonzódik.[1]

E szerint nem pedofil.

Jogilag mivel a fiatalabb fel (jelen esetben a lany) betoltotte a 14. eletevet azzal fekszik le akivel akar.

A 20 eves mar "ferfi" nem fiu.

A mai vilagban normalisnak mondhato.

Ha szerelembol tortenne az egyuttlet akkor azzal nincs semmi problema,ha viszont csak kihasznalja a lanyt az ugyanugy emberileg elitelendo ,mintha akar egy vele egykoru is csinalna.

2018. ápr. 7. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez közel sem pedofília, de beteg az biztos
2018. ápr. 7. 23:31
 7/8 János Gilján ***** válasza:

Hát én is feküdtem le 20 éves koromban 15 éves lánykával. Szerettük egymást. Azért nem vártam rá, mert ő sem akart várni. Nekem is megfordult a fejemben, hogy a társadalom szerint elítélendő, amit teszek, de arra gondoltam, hogy ez a mi döntésünk lesz és kész. Nem vagyok rá büszke, de nem is bántam meg. Akkor ez így volt a jó, ahogy csináltuk. Úgy egy évig voltam együtt vele, mindketten kellemes emlékként tekintünk egymásra.

Jelenleg 12 éve élek együtt a feleségemmel, nem lettem szatír. Most vagyok 38.

2018. ápr. 9. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. júl. 21. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!