Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy belém szeressem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van a sulinkban egy fiú,aki màr régóta tetszik.De esélyem se lenne nàla,mivel ő a népszerű emberekhez tartozik.Igazâból mindig a középpontban van.Én pedig egy kicsit visszahúzódó vagyok.Tudtok segíteni hogy "megszeressem"?Kérlek normàlis vàlaszokat írtjatok!😊
14/L
2018. ápr. 7. 09:16
1/6 anonim válasza:
Valakit nem kényszeríthetsz arra hogy szeressen. Azt tudnám tanácsolni, hogy kezdj el neki köszönni vagy próbálj vele szóba elegyedni ha egyedül van. Ha nem köszön vissza vagy ha közömbösen reagál akkor inkább hagyd.
2/6 A kérdező kommentje:
Még azt nem írtam le hogy az osztàlytàrsam.Nem is akartam kényszeríteni,nem jut olyan eszembe meg én nem olyan vagyok.Szoktunk néha egymàsnak köszönni,de akkor is az a spontàn "cső".De az a fura,hogy akànyhànyszor hogy ha nem jön suliba,tőlem kéri el a hàzit.Pedig van egy csomó baràtja,és van köztük tőlem egy kicsivel jobb tanuló is,de nem tőlük kéri.Miért van ez?
2018. ápr. 7. 20:15
3/6 anonim válasza:
Ez jó dolgot jelenthet ha tőled kéri el. Gondolom megbízhatónak ítél de akkor is valahogy jobban ki kellene bontakoztatni ezt a kapcsolatot..azt tudnám tanácsolni hogy légy türelmes, várj és ha tetszel neki akkor majd többet is mutat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊😊
2018. ápr. 12. 18:24
5/6 A kérdező kommentje:
Ma pedig,pàr osztàlytàrsam kitalàlta hogy mi azzal a fiuval egyutt vagyunk....De o nem csinalt semmit hanem csak lehajtotta a fejet...Ez mit jelejt?
2018. ápr. 14. 16:56
6/6 anonim válasza:
Esetleg ha elkéri tőled következőleg a házit elkezdhetnél vele beszélgetni hogy miert nem ment suliba es aztan mar masrol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!