Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy inszomniás, lánnyal?
Ha inszomniás lennél, nem itt irogatnál, hanem bezárnának valahova kivizsgálásra.
Mobilt, tévét kiobni, képernyőt nem bamblni alvs előtt, ágyban nem mindenfélét csinálni, hanem aludni, és kész.
Kibirható. Egyébként az elektronikus eszközök eltávolítása a szobából tényleg segíthet.
De ha már elektronika. Sokan hülyének nézhetnek most, de nekem a router a szobámban volt, és nem szoktam mélyen aludni. Aztán 2 router is lett mert 1 nem volt elég a ház méreteihez képest, de mindkét router jelét erősen fogtam a szobámban (70% kb mind a kettő). Ezután nagyon nehezen aludtam el és nem is aludtam ki magam. Nem a routerre gondoltam. Aztán elég idegesítő volt már, felidegesítettem magam és az éjjel közepén az erősebb routert kötöttem be úgy, hogy a szobámtól távolabb legyen, a másikat pedig nem használom. Azóta érdekes módon könnyen és mélyen alszok (60-70% a jel a szobámban, router a padláson).
Istenem, de buta vagy!!-.-
Kérdező, aki pedig emiatt elhagy téged, az egy sekélyes kis csicska! Nemhogy segített volna inkább!
Ez sehol nem lehet kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!