Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vallhatnék neki szerelmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vallhatnék neki szerelmet?

Figyelt kérdés

12 éves koromban beleszerettem egy fiúba. Iszonyatosan szeretem, nagyon jóba lettünk az évek során. Viszont nem tudja rólam, hogy biszex vagyok. Még nem volt barátnője, és én inkább kerülöm a csajozás témát.

Most már az őrület határán érzem magam amikor vele vagyok, vagy csak rá gondolok. Hogyan mondhatnám el neki? Voltatok már hasonló helyzetben? A válaszokat előre köszönöm!

18/F

#vallosmás
2018. ápr. 5. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el érdeklődni a srácnál, hogy nem akar-e barátnőt, vagy ilyenek, bejön e neki valaki. Ha 6 éve ismeritek egymást, szerintem egy idő után el fogja mondani, hogy miért nem csajozik, és ez egy kiindulási alap is lehet, hogyha meleg / biszex a srác. És ezután esetleg elmondhatod neki.

Viszont bocsesz, de ha 110%ra kiderül, hogy hetero, akkor hagyd.

Remélem tudtam segíteni

2018. ápr. 5. 21:58
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2018. ápr. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!