Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elfogadnátok egy Macis fiút?
Fogadd el magad, keresd új emberek társaságát. 16 évesen meg ne parázz rá, majd eljön neked is az a bizonyos valaki.
Jó lenne az is, ha valami hobbit keresnél ami érdekes számodra és leköt. Nekem 2 éve van barátnőm, jól ismerjük egymást, összeszoktunk és hirtelen észreettünk valamit, hogy nem jó. Igazából velem volt/van a gond, mert eléggé beburkolóztam mostanába a szobámba. Nem csinéáltam semmi értelmeset, volt, hogy órákat youtubeoztam stb... Ez nem hobbi hanem időrablás.
Most elkezdtem edzeni, és olyan hobbiba vágtam bele ami a szakmámmal kapcsolatos. Autoelektrora járok, és otthon szívesen elszórakozok ilyen elektronikai hülyeségekkel, akár értelmetlen cinezgetésekkel is. Barátnőm látja, hogy érdekel és tudom is csinálni, őt is tanítgatom erre arra és büszke emiatt rám. Még akkor is ha nem tudja, hogy mi micsoda, de új dolgokat tanul és ez tetszik neki. Ugye akkor ott az edzés is, amiben pont a barátnőm motivál és tervezünk majd közösen is edzeni.
Ez most a saját példám volt. De ha csinálod egyedül és majd jön egy lány, akkor mindez jól fog neked jönni. Hidd el ha a hobbidban ügyes vagy, az boldoggá tesz, hogy elértél/megcsináltál valamit, ami önbizalmat ad, így könnyebb lesz csajozni is.
Nem a külsőn múlik, sok erősebb fiút/lányt is ismerek és mégis van párjuk. Neked is lesz, csak ne parázz rá, mert minél jobban akarod, annál nagyobbat esel.
Van akinek biztos. Láttam én már olyan testalkatú pasikat csajokkal (sőt, van olyan akinek folyamatosan van valaki), hogy hú. Mivel személyesen nem ismerem őket, lehet nagyon kedves-jó fej emberek és ez lehet tetszetős a csajoknak.
De számomra egyáltalán nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!