Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet valamit az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit az, hogy már megint több álmomban is benne volt az exem? (mármint egymást követő napokon) Olvastam egy olyat, hogy ha valaki megjelenik az álmodban, az azért van, mert hiányzol neki, ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy ha éppen a közértes nénit látom az álmomban, akkor neki biztosan nem hiányzok... de az exemnek? Ráadásul szinte csak rá emlékszem az álmaimból:( Egyébként lassan 3 napja nem beszéltünk és valószínűleg lassan már abban sem biztos, hogy élek, mert nem szoktam így eltűnni, gondolom, ez is közrejátszhatna abban, ha esetleg hiányzok neki.

2018. ápr. 1. 08:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ki akartam vele békülni. Egy hülyeség miatt szakítottunk. És úgyis gyakran látom őt... de teljesen mindegy, már engem is hidegen hagy. ^^
2018. ápr. 1. 20:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Fun fact: nem kerestem, nem beszéltem vele mostanában, nem volt benne az álmaimban, kvázi továbbléptem, sőt, lett új kapcsolatom is és hirtelen elkezdtem hiányozni neki.:D
2018. ápr. 28. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy szedtél össze ennyi idő alatt egy új kapcsolatot??

Ha tini korban ezt csinálod, mi lesz később??

2018. ápr. 29. 17:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam a kérdést, már akkor is elég régóta nem voltam együtt a volt barátommal. Bocs, amiért néhány hónap után volt bátorságom továbblépni.:D
2018. ápr. 30. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
A tovább lépéshez nem bátorság kell,hanem idő :)
2018. ápr. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!