Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Volt már veletek olyan hogy megijedtetek a saját érzelmeitektől?
Köszönöm a válaszokat!
#2 te beteg vagy XD
Velem is így volt.Megerősítettem magamban,hogy akkor sikerülni fog,ha komolyan gondolom.De azért még most is vannak kételyeim,mint minden kezdetnél.Soha nem vagyok 100%-osan biztos a dolgaimban.Lehet,hogy az önbizalomhiányom ezért a felelős.
Nem mertem egy sráccal sem komolyan tervezni.Mintha derült égből jött volna a villámcsapás,úgy talált rám egy olyan szerelem,amiben majdnem teljes mértékben biztos voltam.Az én érzéseim teljesen tiszták,és őszinték voltak,de az övében az elejétől éreztem valami hibát.Meg is borult ez az egész 2 és fél hét után.Nem biztam soha el a dolgokat.Egyszer mertem komolyabban remélni,tervezni,de valahogy füstbe ment.Már alig bírok bízni,egyre jobban elveszítem a fénysugárt,még így is,hogy nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!