Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki tetszik de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik de félek a visszautasítástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány (évfolyamtársam) akire már hajt egy másik srác. A gyereknek nemsok esélye lenne mert a csaj az egyik legjobb a suliban. Én úgyérzem lenne esélyem de "félek" hogy visszautasít és úgy mindíg talalkoznánk a suliban és ciki lenne. Úgy gondoltam ma elhivhatnám valahova beszélgetni de nem tudom hogy. 13F
2018. márc. 29. 11:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
Érdemes megpróbálnod, de ha mégsem sikerül akkor is rengeteg időd lesz még csajozásra!
2018. márc. 29. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:
3. Nem negatív komment, hanem a mai magyar valóság. De bocs, hogy élek.
2018. márc. 29. 13:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Ráirtam:

-szia lenne kedved ma vagy amikor ráérsz eljönni velem valahova?

-bocsi de nem

-rendben. próbálkozni lehet (kacsintos smile)

2018. márc. 30. 10:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Majd jön a kövi :D
2018. márc. 30. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, h. megpróbáltad.

Tini koromban sokszor mondtam nemet olyan srácnak is, aki tetszett , mert féltem a komolyabb dolgoktól...

Nem kizárt, h. ha három év múlva újra próbálkoznál, akkor igen lenne a válasz. Az elutasítás nem mindig a srác személyének szól, van hogy a körülményeknek miatt mond nemet. Pl. más tetszik épp' akkor a lánynak, v. foglalt, v. más leköti (vizsgára készül, v. magánéleti gondja van, pl. valakije beteg v. meghalt v. zűr van odahaza v. válnak a szülők, nem engedik a pasizást v. a találkozókat a barátokkal, v. mint én sokáig, éretlennek érzi magát v. a srácot egy kapcsolathoz, stb.)

Most valószínűleg nem előbbiekről van szó, de még fiatal vagy, később sok minden lehet még...

2018. jún. 2. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!