Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vegyem rá magamat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá magamat, hogy megkérdezzem?

Figyelt kérdés
Hosszú történet röviden, osztálytársak voltunk, én elmentem más iskolába, viszont interneten tartjuk a kapcsolatot. Szeretném megkérdezni hogy érez e irántam valamit, és szeretném elmondani hogy én igen, de rettegek. Pedig nincs mit veszíteni mert legrosszabb esetben is csak nem beszelünk többet. Viszont elképesztoen hiányzik, de nem merem elmondani. 16/L
2018. márc. 25. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Találkozni se tudtok? Hidd el egyszer le kell győzni a félelmeket,mert el fog menni, találni fog valaki mást. Én azt mondom,hogy próbáld meg.
2018. márc. 26. 00:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát kétszer elhívott, de soha nem tudtam elmenni. Szerintem azt hitte hogy csak le akarom koptatni, pedig tényleg nem erről van szó, mindennél jobban szeretnék vele találkozni.
2018. márc. 26. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor most kérj te találkozót. Találkozzatok. És mond el neki hogy nagyon szimpatikus neked... de nem úgy mint egy haver. Szóval hogy így majd vezesd rá a témára. Vagy pedig a találkozón próbalj finoman közeledni felé pl.: érintsd meg a karját miközben beszélgettek és figyeld a reakcióját.

17/L

2018. márc. 28. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jol elmondta az előttem kommentelő . Annyit tennék még hozzá hogy ne kerüld a szemkontaktust, sott próbáld folyamatosan tobb kevesebb megszakitassal tartani azt. Egyepkent az eri tesek, meg csak ha a valalt vagy térdét vagy kezet, hátat is erinted meg az egy fiúnak nagyon sokat jelent. A beszélgetés kozben (elfelejtettem irni, de nehogy facen vagy más online platformon próbáld neki elmo Dani, hanem a valóságba szemtől szembe) próbáld a megfelelő irányba terelni a beszélgetést hogy könnyebb legyen neki elmondani, jah es kozben ha utalásokat teszel arra h tetszik az sem rossz hiszen ezzel marnelore felkészítés valamiylen szinten arra amit majd elakarsz neki mondani. Es sok sikert es ha kérdésed van nyugodtan irj figyelni fogom 😀😁😄😃😉😊19F
2018. márc. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!