Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek hetero? 15/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek hetero? 15/l

Figyelt kérdés
Régebben "tetszettek" fiúk de aztán beleszerettem egy nőbe és ő sokkal jobban vonz mint bármelyik srác, és igazából a nők úgy összességében ötezerszer jobban érdekelnek szexuálisan, mint a fiúk/férfiak. Nem utálom a melegeket, semmi bajom velük és szurkolok is nekik, főleg hogy majdnem biztos, hogy én is az vagyok. Csakhogy én nem szerethetek lányt. Egyszerűen nem, mert teológiára szeretnék majd jelentkezni és református lelkésszé válni! Márpedig a Biblia egyérteelműen elveti a homoszexualitást (pl Róm 1,26-1,27). Úgyhogy valaki segítsen, hogyan érjem el, hogy a fiúk tetsszenek? Régen annyira szerelmes voltam egy srácba! Illetve nem biztos hogy olyan nagyon, de tetszett... Már inkább hányingerem van, ha arra gondolok, hogy később le kéne feküdnöm egy pasival, vagy akár csak csókolóznom vele. Ez már felemészt, állandóan ezen gondolkozom, múltkor majdnem elbőgtem magam a suliban. Muszáj valahogy rávennem magam, hogy ne mindig azon a nőn járjon az eszem.
2018. márc. 18. 00:07
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Jó nagy idióta a 9-10-es kommemtek írója. Brutálisan túl vagyunk népesedve, rohadtul nincs szükség szaporodni, bizonyos iq-eq szint alatt egyenesen bűn. Semmi szükség minden mezei pocok géneket örökíteni, amúgy is rengeteg a hülye ember.
2019. jún. 24. 10:39
 22/22 anonim válasza:
Bocs: kommentek.
2019. jún. 24. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!