Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek higgyek anyámnak vagy a a szerelmemnek?
A barátodnak, meg a lényeg, hogy ti szeressétek egymást.
Nekem már volt olyan, hogy egy lánynál, az anyja miatt hiúsult meg a kapcsolat, mert nem mert a sarkára állni, és az volt mindig amit anyuci mondott.
Szia!
Biztos meglepődtél azon is, ahogy egymással viselkednek, mikor hármasban vagytok egy légtérben:
Főbb vonalakban
- ha mézesmázos a hangulat, akkor a barátodnak, mert Édesanyád két nagyon különböző hangulatot is eljátszik Neked a barátod jelenlétével kapcsolatban
- ha veszekedős a hangulat, akkor nehezebbnek tűnik a mindennapok elviselése, de édesanyád őszintén védeni próbál.
Abból a kevésből amit el tudtál most mondani, kénytelen voltam egy nehezebb technikát alkalmazni a megismerésedre, mégpedig azt hogy ha feltételezzük, hogy őszinte vagy és miért ne lennél a legjobb tudásod szerint őszinte egy ilyen nagyon válságos helyzetben, a hisz és Édesanyád szópár közelebb van egymáshoz mint a hisz és szerelmed szópár, ami azt jeleneti, hogy tudat alatt az Édesanyádnak hinnél inkább, ha veszekedés van, mikor mind a hárman jelen vagytok, akkor Nekem is elhiheted nem csak a segítő magadnak, hogy Édesanyádnak kell hinned NAGYJÁBÓL.
Ha többet írsz magadról és jelzed privátban, hogy van még segíteni való, akkor megkeressük, hogy mikor higgyél a szerelmednek és mikor kacsintottak össze és vállaltak cinkosságot a Te őszinte szereteted sakkban tartására, de majd szép sorjában, csak írj még légyszíves :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!