Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy osztalyprogramon este megcsokolhatom a szerelmem? LÁNYOK?
Úgy gondoltam h este ki hívom ot bezselgetni egy kicsit egy pokroccal hha fazna
Atolelnenk egymást és elkezdenem neki mesélni a közös történetünk és a végéhez érve megcsokolnamLanyok mit gondoltok erről?
Szerintem is jó ötlet. Csak nem biztos hogy úgy sikerül ahogy tervezted. De szurkolok:))
Puszi: Kriszti
Romantikus szerencsetlen
Az ilyenektol hanyok, es nem, nem vagyok irigy
Az osztály előtt ne, a végén mindketten cikinek éreznétek. Ez olyan intim dolog, ami kettőtökről kéne hogy szóljon.
Ráadásul mi van, ha ő nem akarja. És te meg csak úgy letámadod?
Nem jó ötlet szerintem. Csak akkor hogyha tudod, hogy ő is így érez, és látod rajta, hogy ő is meg akar csókolni, mert annyira meghitten vagytok ketten, és egymásra vagytok hangolódva, hogy nem is kérdés, hogy kölcsönös a vonzalom, sőt , már nem is csak az, hanem az összetartozás. Amikor egyé válik a lelketek, akkor kell megcsókolni egymást.
Ez nagyon aranyos gondolat, nekem bejönne :)
Mikor lesz ez a program?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!