Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Sziadztok! Van egy osztálytársam aki másokkal nem annyira kedves, de velem nagyon szinte én vagyok az egyetlen. Ha másokkal beszélek ő oda jön és félbeszakítja csak hogy figyeljek rá. Majdnem minden nap beszélünk rögtön vissza ír. Mindíg próbál megtéríteni(nem perverz módon)
De ezek után még mindíg nem tudom eldönteni! Kérlek adjatok tanácsot mit figyeljek vagy hogy szerintetek bejövök e neki. Előrre is köszönöm!
2018. febr. 20. 16:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen bejössz neki:)
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek el merjem hívni egy moziba? Nem ciki ha egy lány hiv el egy fiút ?
2018. febr. 20. 17:08
4/6 anonim válasza:
Nem ciki, nyugodtan elhívhatod szerintem :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. febr. 20. 17:58
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mondjam úgy hogy ne legyen nyomulós
2018. febr. 20. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!