Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész úgy indult hogy bekövetett instagrammon és ott találtam rá.. Lehet hogy akkor még nem éreztem teljesen de olyan volt hogy szerelem első látásra...(Amúgy egy suliba járunk) Bizonyos okok miatt nem sokára a bekövetés után el kellett neki mondanom hogy tetszik és ő azt mondta hogy neki nem jövök be..Azóta néha beszélgetünk facebookon..Egyébként szinte mindennap látom és szívem majd kiugrik helyéről mikor látom.. Reggel felkeléskor és reggel lefekvéskor is rá gondolok.. Elképzelhető hogy őakar tőlem valamit vagy inkább felejtsem el..? És ha felejtsem el, esetleg valami segítség amivel gyorsabban tudom..?! 😟
2018. febr. 17. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szedd össze az önbizalmad és menj oda hozzá...hidd el lányként mondom, hogy ha egy fiú nem is tetszett elsőre de később sokat beszélgettem vele..belevaló volt meg minden akkor nagyon könnyen ki lehet lépni a frienzone-ból...és akár szerelem is lehet belőle!!

Sok sikert, és mindent bele!😄

2018. febr. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!