Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen lehetek szerelmes?
Osztálytársak vagyunk, és amikor ránézek gyorsabban ver a szívem, és fura érzés van a hasamban. Most hatodikosok vagyunk, már ötödik eleje óta ezt érzem. Szerintetek
12/l
Nem korfüggő, én 7 évesen voltam először szerelmes, az akkori legjobb barátomba, legjobb az volt, amikor a 13 fős osztályból mindenki táncolt farsangkor, csak mi nem, a tanár, meg összetolt minket, hogy táncoljunk már, és elkezdtünk lassúzni.
A szívem majd kiugrott a helyéről, a szülők, tanárok, rokonok tekintete égette a bőrömet, megszólaltam:'Amúgy nagyon szép nindzsa vagy!<3' ,ő meg:'köszi, anyukám készítette'. Utána még 6 évig belé voltam esve, 3.-ban el is mondtam neki, de azt mondta, hogy nem érez irántam semmi ilyesmit.
Azóta kiszerettem belőle, kb 1 éve tudtam meg, hogy oviba tetszettem neki, de olyan voltam, mint egy jégcsap, ezért rám unt, tehát úgymond keresztbe szerettük egymást.:)
Egyébként most is jóban vagyunk a sráccal, de már csak haverok vagyunk, kb havonta egyszer jön át hozzánk kockulni, dumálni, meg focizni, szóval kicsit el vagyunk egymástól távolodva, amit nagyon sajnálok, hiányzik, de nem akarom minden héten zaklatni, nehogy azt higgye, bejön nekem.
Azta, jól túlszaladtam, na mindegy:D
A lényeg, hogy lehetsz szerelmes ennyi idősen is, csak te érzed a pillangókat, és, ha verdesnek, akkor ott már valami van.:D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!