Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hol lenézően viselkedik, hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lenézően viselkedik, hol meg istenítően. Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit ismerek, és pár hete nagyon furcsán viselkedik velem.

Ez alatt azt értem, hogy egy nap mintha én lennék a kis húga, másik nap meg mintha valami ellensége lennék.

Beszéltem erről a barátnőmmel, hogy szerinte miért van ez igy, és egy olyan választ kaptam, amire nem számitottam.

"Nem tudja eldönteni az érzéseit irántad"

Én ugye megkérdeztem, hogy mit tud erről, és azt mondta nem mondhat többet.

Nem hiszem hogy szeretne, mert soha nem mutatja ezt annyira kis, sőt a szemembe mondta,elég útálatosan egyszer. Most akkor mi van? Esetleg idegesíti a jelenlétem?

2018. febr. 14. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle.
2018. febr. 14. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Játszik veled, az ilyennel nem pazarolnám az időmet.
2018. febr. 14. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt hasonló, de sajnos párkapcsolatban. Ilyen emberekkel nem ajánlom, hogy összegyere, csak szenvedés lesz számodra/számotokra.

Lehet, hogy az van, amit barátnőd mond, sajnos nem tudjuk megállapítani. Fura egy személyisége van, az biztos

2018. febr. 14. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de alapból...nem tudok annyira kozel engedni magamhoz senkit.

Nem szívesen vagyok szerelmes, és csak jatszok ez valamikor tudatos valamikor nem.

2018. febr. 14. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki irt.

Lehet hogy igazatok van

2018. febr. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!