Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis hogy szerintem nagyon jol nez ki a 15 eves Daniel Radcliff?
Teljesen OK, amúgyis jogod van az ízlésedhez. Nekem mások sokkal jobban bejöttek, Hermione ugye bárkinek tetszik, akinek van szeme, Neville is kikupálódott, a nagyon fiatal Draco pedig igazán aranyos volt. Plusz Alan Rickman fan vagyok, bár ha Trent Reznor (aki zenész, de az nem baj) játszotta volna Pitont, még jobban örültem volna :D
Daniel kicsiként max. aranyos volt, de elég rosszul nőtt fel az én ízlésem szerint... Biztos viszonylag jól nézett ki a 3. részben, de részemről semmi különös. Nála már csak Ron tetszett kevésbé, na az a srác sosem volt helyes. Voldemort is simán lekörözte nálam.
Persze ízlések és pofonok, ugye. Én pedig nem is vagyok tini már rég, de az életkorom szerintem sosem befolyásolta az ízlésemet.
Utolsóval értek egyet nagyon, én is pont így vagyok vele. Harry számomra pont addig volt jó, amíg hosszabb volt a haja. Aztán Malfoy tetszik még a 6. vagy 7. részben. Plusz azt nem tudom ki játssza, de Piton visszaemlékezésének sráca is bejött :)
És hogy normális-e? Naná :D mindenkinek van kedvenc színésze. Nekem mondjuk a fiatal DiCaprio is tetszik, meg még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!