Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Veletek történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Most szeptemberben kezdtem a gimit, és még gólyatáborban megismertem egy fiút aki idősebb mint én. Kinézetre nem egy Adonisz, nem is igazán az ideálom...de valamiért akárhányszor meglátom a folyossón,vagy bárhol egyből remegni kezdenek a lábaim...és olyan piros leszek mint egy paradicsom. Én sem tudom miért van rám ilyen hatással...igaz még nem volt barátom és ez volt az első alkalom, hogy egy fiú közeledett felém...talán ő a nagy "Ő"? :)2018. febr. 9. 19:31
1/5 anonim válasza:
A nagy ő-t nem most fogod megtalálni..
2/5 anonim válasza:
Szerintem az van, hogy nagyon tetszik neked a személyisége, és jó a kisugárzása, működik a kémia. Az első nagy crush-om először egyáltalán nem tetszett külsőre, de miután megismertem, iszonyat helyesnek láttam, szóval szerintem vannak olyan szintek, ahol a belső megszépít valakit, sőt... Tehát akkor tetszel neki? Szerintem ha ilyen hatással van rád, akkor mindenképp érdemes megpróbálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem tetszek neki, sokszor szemeztünk...de nem kezdeményez, szóval fogalmam sincs mi lesz :)
2018. febr. 9. 20:23
4/5 anonim válasza:
Kezdeményezz! Tudom, hogy mindig azt mondják, hogy a fiúnak kell, de szerintem meg ha nem mer lépni, te is nyugodtan közeledhetsz. Akár annyi, hogyha látod, hogy egyedül van, akkor ülj oda hozzá és kérdezd meg, hogy hogy van. Ha tetszel neki, akkor ő is fel fog bátorodni. Nem gáz lányként érdeklődni. Hajrá!
5/5 anonim válasza:
Velem is hasonlo volt a sztori! Az evfolyamombol kilencedik ev elejen ramirt egy srac, akit latasbol ismertem. Kulsore nem tetszett, de valahogy a szemelyisege annyira megfogott, hogy naprol-napra helyesebbnek lattam, mignem megtetszett. A folyoson en is elegge zavarbajottem, ha meglattam.
Vannak olyan emberek, akiknek egyszeruen annyira jo a kisugarzasuk, hogy beleszeretnek, es ekkor a “kulso megfog, belso megtart” legenda megsemmisul. Sok sikert kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!