Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellémült az osztály leghelyesebb sráca! Tetszem neki?
Ma számvitel órán, amiből bukásra állok, utálom is, mint az emberek engem az osztályában, ezért elöl ülök a "selejteknél".
Ma ez az amúgy jól tanuló fiú szó nélkül mellémült!
Szerintetek tetszem neki?
Amúgy nem egy tipikus ACDC pulcsis, festett hátranyalt hajú vékony tetkós magas bunkó pasi, hanem egy kicsit mackós, alacsony, helyes, kedves arcú srác.
Lehet nála esélyem?
Egy nagyon fontos kérdésem lenne: van bármi fogalmad arról, hogy mi az ACDC vagy ennyire nem vagy otthon a zenében? :D Mármint a lenyalt hajú csávók mióta hallgatnak hard rockot? XD
Hány évesek vagytok? Nekem anno ált. suli végén / középsuliban pont ellenkezőleg működött, mármint ez a perverz poénkodás. :D Az azoknak volt fenntartva akiktől nem akartam semmit, esetleg ha a vak szerencse úgy hozza jeligére akkor meg.. de ennél semmi esetre sem több.
A vicces az egészben az mikor mégis elsütsz egy ilyen viccet és kiderül, hogy amúgy teljesen fölöslegesen moderáltad magad mert 2 napig azon a poénon pörög. XD
Mi lenne ha mondjuk.. beszélnél vele? :D Mármint belehalni nem fogsz, túl lehet élni a dolgot, íme a példa.
25F
Hétvégén megcsókolt egy buliban *_*
Egyszerűen teljesen beleestem. Ugyan van barátnője, de úgy érzem, engem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!