Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes belém?
Fiú vagyok, van egy lány aki tetszik, iskolába ha hozzám ér bocsánatot kér tőlem, csak akkor köszön nekem reggelente ha csak mi ketten vagyunk az iskolába (6:50re ott szoktam lenni kb ő is), nem rég kért tőlem segítséget wordben, át is mentem, amikor volt hiba amit elcseszett, amíg rájöttem a dologra addig mondtam neki: "ní meg ki engedte meg neki hogy alá legyen húzva" ő meg egy nagyon kicsit nevetett rajta. És amikor az anyja kérte hogy olvassa a fel pont mögöttem ült, a lábát mozgatta, hozzám ért folyton a lába, én hagytam ő meg folytatta. Velem kedvesen beszél első óta, isibe van mikor egy szót sem váltunk. szerintem (ha belém is szeretett) nem rég szeretett belém, mert régen más fiúkra ment (anno 4.be utoljára).
Más fiúkhoz hozzá is ér de csak azért mert az osztály társaim szeretnek vele és a barátnőjével cseszekedni. (Pl. Kicsit hátbaütik őket, mert valamit ellopnak tőlük de csak azért hogy kérgetőzés legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!