Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen barátom?
Én 16 éves vagyok, és még nem volt barátom, szóval ne menj a tömeg után, ha nem úgy érzed.
Ami meg a "megszerzést" illeti, próbálj meg többet beszélgetni vele. Mosolyogj rá, nevess a viccein, keresd a társaságát.:)
Ne csak azért akarj magadnak palit hogy menj a birkák után!
Ha meg tényleg tetszik akkor beszélgess vele, ülj mellé órákon, esetleg ha szégyellős vagy írj rá.
Én a helyedben tanulnék és ezt nem szekálásból mondom. Mert sok időt és energiát felemészt egy párkapcsolat és ha ezt a tanulásból veszed el akkor azt az elvesztett időt nehéz lesz majd bepótolni aztán meg majd vakarhatod a fejed hogy most mi legyen. Most mész hetedikbe nem? Ha igen akkor ott meg tényleg kell tanulni mert jönnek az új tantárgyak továbbtanulásba a legtöbb iskola nézi a hetedik évvégit meg a nyolcadik félévet ezek a leghúzósabb időszakok. A szüleid meg nem biztos hogy díjazni fogják ezt.
Ha meg barátot akarsz akkor ismerkedj a fiúkkal legyél kedves meg ilyenek aztán sokmindent nem tudok mondani mert ebben a korban még nem lehet annyira komoly párkapcsolatot létrehozni hogy ezt a témát lehessen még boncolni.
Remélem tudtam segíteni.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!