Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem tudom hogy én tetszek-e neki!? Szerintetek tetszek neki?
Az osztály tarsam. Ő olyan típus aki mindenkivel jóban van, (Azért nem mindenkivel) minden lányal és fiúval aki kb annyi éves mint ő viccelődik és baratkozik. Ezért is nagyon nehéz megálapítanom hogy tetszek a neki!☹️
Van olyan amikor bámul de nem tudom hogy viccből e mert úgy néz mint aki csak viccből néz de akkor is néz! Meg néha oda jön amikor a barátaimmal beszélek és csak ott áll elég közel hozzám kb 10 cm-re és ezt csinálja egy percig kb. Van amikor valami hülye viccet mond. De ilyeneket más lányokkal is szokott csinalni.😞
Volt olyan is hogy azt mondta nekem hogy milyen nagy a szemem.
Amikor levágattam a hajam ő volt az egyetlena a fiúk közül aki nem mondott rá semmi roszat. Csak oda jött meg fogta a hajamat és elment közben ezt mondta: ilyet én is tudok!
Facebookon is bejelőlt.
Ha eszembe jut még valami azt majd le írom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!