Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves csaj tetszik, de elmondta hogy eddig 3 emberrel feküdt le és ezt valamiért nem tudom feldolgozni. Most akkor velem van a gond?
Figyelt kérdés
Mondta hogy szeretné már elfelejteni a múltat.2018. jan. 26. 15:17
11/22 anonim válasza:
Mi az, hogy átgázolt rajta? Hogy tudsz ilyen undorító módon beszélni a női testről? Nem átgázoltak rajta, hanem örömet okoztak neki. Miafranc bajotok van. És dehogynem. Maximum a te agyadban nincs rendben valami.
12/22 anonim válasza:
Hát ez kva nagy öröm lehetett.
13/22 anonim válasza:
Fogalmad sincs, hogy milyen körülmények között ment bele. Az emberek nem azért szoktak szexelni, hogy rosszul érezzék magukat, hanem mert jól esik nekik és vonzódnak a másikhoz.
15/22 anonim válasza:
Vicces, hogy ezt pont te írod.
16/22 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy első hegedűs legyél,hanem,hogy benne legyél a zenekarba.Ne parázz ezen....!
17/22 anonim válasza:
Ird neki, hogy "akkor itt az ideje a negyedikkel elfelejteni a maradek harmat ;)"
18/22 anonim válasza:
jaj, köszönöm, végre normális válaszok.
19/22 anonim válasza:
És melyik nyíltan szexuális primitív önkifejezést tartod normálisnak a kettő közül?
20/22 anonim válasza:
Ha 18 évesen szexelt már 3 emberrel az simán jelentheti hogy mondjuk volt egy 1 éves kapcsolata meg mondjuk két rövidebb.
Szerintem ne foglalkozz ezzel. Az hogy az ember hány emberrel szexelt nem befolyásolja a személyiségét.
Van olyan lány ismerősöm aki szintén 18 és 6 emberrel feküdt le. Szerintem is sok de ettől még nem r**banc a csaj és nagyon normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!