Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lessz? Nagyon sokat jelente...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lessz? Nagyon sokat jelentene. Szóval?

Figyelt kérdés
Van kettő fiú. Az eggyiknek tetszem de végülis aranyos. A másik, nekem tetszik de mondta hogy van nála esélyem és hogy szép és cuki vagyok. Párszor már találkoutunk mindig mikor találkozunk megölel. Mindig szemez velem és mosolyog rám. Amikor megy haza akkor is megölel. Olyanokat is ír nekem hogy: Nagyon aranyos vagy cuki és szép és van nálam esélyed. Meg hogy az előző barátnője túl gyerekes és nem is illet hozzá.(már szakítottak) és hogy én nem vagyok gyerekes és én jobban illenék hozzá es hogy én sokkal komojabb vagyok mint az előző. Esténként mikor irogatunk egymásnak akkor mikor megy aludni ezeket írja. Jóéjszakát. Puszika. Szép álmokat. Szercsi. (Szeretlek) Normális válaszokat előre köszönöm. ❤❤❤❤❤

2018. jan. 26. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk maradj távol a randizástól, és fordítsd az idődet a nyelvtan elsajátítására.

Őszintén mondtam, nem sértésből!

2018. jan. 26. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek.
2018. jan. 26. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2018. jan. 26. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt a rohadt
2018. jan. 26. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális választ csak normális kérdésre tudok adni. Tanulj még inkább, a helyesírásodból ez látszik.
2018. jan. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!