Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én tetszem neki, vagy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tetszem neki, vagy a barátnőm? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van Egy fiú a gimiben, és tetszik nekem már 2 éve. Év elején nagyon sokat -beszélgetett a barátnőmmel, ám ha odamentem, abbahagyták. mostanában már megváltozott. Szünet óta nem beszél vele, csak engem bámul,viszont amikor találkozik a tekintetünk, nincs bátorságom szemezni vele. Amúgy azóta sokkal érzékenyebb is lett. A barátnőmmel egyszer megbeszéltük, hogynszerintunk ki a leghelyesebb fiú, es mindketten a kiszemeltemre szavaztunk (a barátnőm nem tudja, hogy tetszik). Szerintetek ez jelent valamit? Tetszem neki?

2018. jan. 24. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Ezt csak úgy tudhatod meg ha odamész hozzá, de ha nem nagyon szoktatok beszélgetni, akkor vagy fél vagy nem tetszel neki
2018. jan. 24. 20:01
 2/3 anonim válasza:
Lehet csak egy szimpla fellángolás volt a barátnőd iránt a fiúnak.Nekem is volt több hónapos fellángolás aztán semmi.Tetszel neki.Esetleg próbálj vele beszélni,mert ha tovább halasztgatod annál nehezebb lesz.
2018. jan. 24. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
De lehet hogy én tetszek neki nem biztos...
2018. jan. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!