Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem vagyok biztos benne. Hogy neveznétek ezt az érzést? (több lent)
Figyelt kérdés
Hát nagyon tetszik a stílusa és viszont ha hozzám szól (ami egyébként sokszor megtörténik), nem nézek ki úgy mintha valami trópusi helyen égtem volna le ( azt olvastam, hogy a legtöbb lánynál így van és ha ez nem történik akkor nem vagyok szerelmes). Most pont elutazott és nagyon hiányzik. 16/L2018. jan. 24. 14:48
1/4 anonim válasza:
Hülyeség, hogy ha nem pírulsz, akkor nem vagy szerelmes.
2/4 anonim válasza:
Kedves Analmagic, szerintem attól még simán lehetsz belé szerelmes, hogy nem égtél le.
3/4 anonim válasza:
Attól még simán lehetsz szerelmes hogy nem pirulsz el.
Nekem van egy osztálytársam aki iránt többet érzek mint tetszés valószínűleg szerelem , bár nem tudom eldönteni. Én nem szoktam elpirulni ha vele beszélek, legfeljebb ha valami szépet mond. Zavarba se vagyok a közelébe.
4/4 anonim válasza:
Ez a "mintha valami trópusi helyen égtem volna le" hatalmas hülyeség. Lehet, hogy nálad azért nincs ez, mert jól érzed magad a társaságában, nem jössz zavarba, de ez ugyanúgy lehet a szerelem jele, de legalábbis egy mély kötődés. Magadnak higgy, ne másoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!