Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom neki mondani, hogy tetszik, de nem tudom, hogy hogyan?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú. 1 évvel idősebb nálam. Elvileg én is tetszem neki, de nem meri elmondani. Facebookon szoktunk beszélni, de élőben nagyon nem, mert nem merek odamenni hozzá. A barátnőim mondják, hogy írjam meg neki, de szerintem élőben sokkal személyesebb és nem akarok facebookos kapcsolatot.
13L
2018. jan. 21. 14:33
1/3 anonim válasza:
Ha személyesen szeretnéd neko elmondani, ni nagyon pozitív akkor írjàl rà üzenetbe,hogy ,,valamit elakarsz neki mondani xx helyen''
És ha azt mondja hogy ok,akkor odamész hozzà és elmondod személyesen az érzéseidet.
2/3 anonim válasza:
Ha tetszik neked ès persze te is neki,ha ő nem lèp lèpj te,írj neki hogy szeretnèl majd szemèjesen közölni vele valamit.
3/3 A kérdező kommentje:
A válaszokat nagyon köszönöm, csak ezek a változatok ott buktak meg, hogy alapból kicsi suliba járunk. Ő mindig az osztálytársaival van(fiúk) és nem lehet elválasztani tőlük😓😅
2018. jan. 21. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!